Események

Workshopok

Elhozzuk Neked a Salsa legforróbb táncos lábait, legérzékibb mozdulatait a világ minden tájáról! Akik már jártak Nálunk:
- Santiago Maciel
- Luis Vasquez & Melissa Fernandez
- Terry Tauliaut & Cecile Ovide
- Pedro Gomez
- Giovanni Navarrete & Christina Schirjaev

Social Club (Salsa Candela Házibulik)
Az esemény nevét a New York-i „házibulik” ihlették, ami egy-egy tanár, vagy tánciskola által létrehozott club-életet jelöl. Az est folyamán tanítvány és tanár együtt gyakorol (Social Dancing) kötetlenül, jól megférve egymás mellett.
Míg egy szórakozóhelyen joggal elvárt a fogyasztás, addig a Social Clubban nem kell feszélyezve érezned magad, ha nem kéred a következő kört! Továbbá a szórakozóhelyeken a kezdő táncosok többsége igencsak félve mer táncolni, mert izgul, hogy vajon hányan nézik a „botladozását”. Ennek fő oka az önbizalom hiánya, ami sok gyakorlással feloldható!
Ezekre az általános élet-helyzetekre szeretnénk megoldást nyújtani azzal, hogy a Social Club házibuliainkra bárki eljöhet, aki szeretne gyakorolni! Mindenki azt iszik-eszik, amit hoz magának! A tempósabb Salsa-k mellett a lassúbb ütemű zenék is előkerülnek, hogy tényleg mindenki táncolhasson! A Social Club nem csak a Salsa Candela diákjainak lett kitalálva, ezért bárki jöhet, aki tanulni és gyakorolni szeretne! Nem szükséges kiöltöznöd, nem kell zavarba jönnöd ha (MÉG!) nem vagy profi táncos, csak hozd magaddal a gyakorló cipődet némi innivalót és táncolj!
Bizonytalan vagy a tudásodban?
Kérdéseid vannak?
Vagy csak táncolnál egy jót?
Akkor itt a helyed!
Nyílt napok

Rendszeresen szervezünk ingyenes nyílt napokat és táncórákat! Próbáld ki iskolánk által oktatott legnépszerűbb táncokat: a kubai eredetű Casionot ill. Miami stílusú Salsát, a dominikai Bachatát vagy a Los Angeles Salsát! Ismerkedj meg velünk és azzal a tánccal mely egyszerre tüzes, érzéki, pajkos és energikus!

Szeretettel várunk rendezvényeinken!
Ismerd meg a Salsa világát Velünk!